+31 611394701 info@studiokeeelly.nl

Door de Lens van Studio Keeelly

Social Media shoot

Geef je Social Media of Website een boost door een interieurshoot bij jouw thuis!
Deze compacte shoot creëert voor iedereen de perfecte mogelijkheid om zijn/haar interieur professioneel te zien stralen.

Hi Interieurliefhebber!

Zit jij ook altijd weg te kwijlen bij die prachtige interieurfoto’s in een magazine? En lijkt het je supergaaf om jouw eigen interieur ook eens magazinewaardig te zien stralen? Maar stoei je zelf met de juiste belichting en compositie? Ik kan je helpen!

Deze “ Door de lens van Studio Keeelly” shoot heb ik speciaal ontwikkeld voor jou als interieurliefhebber! De prachtig geschoten plaatjes van jouw woning kun je gebruiken voor social media en/of je website. In 1,5 uur tijd fotografeer ik wat jij het liefste gefotografeerd wilt hebben. Dat ene hoekje wat je er zelf niet mooi op krijgt? Of jezelf erbij op de bank? Het kan allemaal!

Daarbij geef ik je fotografietips om jouw feed een boost te geven, en heb je de keuze uit 10, 15 of 20 High Res foto’s.
Wie weet kom ik binnenkort jouw prachtige interieur door mijn lens bekijken. Ik heb er zin in! 

@studioesmespoor

Ik ken Kelly al lange tijd, maar zijn elkaar een tijdje uit het oog verloren. Onze gezamenlijke passie voor interieur heeft ons weer samen gebracht. En het voelde weer als vanouds. Ik ben geen held als het gaat om foto’s van mezelf laten maken, maar Kelly weet je op je gemak te stellen, ze maakt je aan het lachen, je voelt je niet opgejaagd omdat ze alle tijd neemt, staat open voor suggesties en heeft een geweldig oog voor detail. Je krijgt van haar ook de kans om zelf je foto’s te kiezen waarna ze er zelf nog een stukje magie op los laat waardoor alles klopt. Ik heb genoten van onze samenwerking en wat mij betreft zeker niet de laatste keer!

@metmiran_interieurdesign

Ik heb de shoot als erg prettig ervaren. Van te voren was ik erg terughoudend omdat ik me nog een beetje awkward voelde voor de camera. Kelly stelde me gerust en maakt de foto’s in het moment waardoor ze lekker spontaan zijn! Mede dankzij Kelly’s spontaniteit waren het gezellige uurtjes én is er een top resultaat uit gekomen! 
Kelly is duidelijk in haar communicatie en bewerkt de foto’s erg snel (binnen 2 weken) en zorgvuldig na. Echt een aanrader! 

Enthousiast geworden?

Kies hieronder de shoot die bij jou past

Op de dag van onze shoot zorg je dat jouw huis er fotoshoot klaar uitziet. 

Voordat ik begin met fotograferen lopen we samen een rondje door jouw prachtige woning en vertel je mij wat je graag gefotografeerd wilt hebben, of waar je zelf tegenaan loopt. 

Dan is het shooting time! 

Tussendoor laat ik je natuurlijk enthousiast wat beelden zien. 

Na 1,5 uur zijn alle beelden geschoten en ga ik hard aan de slag om zo snel mogelijk het door jouw gekozen pakket te bezorgen. 

Binnen 2 dagen krijg je alvast een sneak preview van 2 foto’s toegestuurd! 

En binnen 1,5 week heb je alle prachtige foto’s van jouw interieur binnen en kun je ze met trots delen op jouw website en/of social media. YAY! 

Kom je er niet uit of wil je meer informatie?

Vraag maar raak!

Dit moet je weten

*met de aanbevolen shoot heb je, als je om de dag post, een voorraad foto’s voor 1 maand lang!

**het halfjaarpakket stopt automatisch na 6 maanden.

Voor alle shoots gelden mijn algemene voorwaarden.

Alle foto’s worden verzonden via Wetransfer, zo krijg je altijd de hoogste kwaliteit geleverd.
De foto’s waar jij zelf op staat stuur ik je in een selectie via Wetransfer. Zo kun je zelf de foto’s uitzoeken waar jij een goed gevoel bij hebt. Heb je ze gekozen? Dan ga ik aan de slag met de zorgvuldige bewerking.
Wil je extra foto’s buiten het pakket? Dat kan! Één extra foto kost €9,50,-
Binnen een straal van 10 km vanaf Boskoop reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarbuiten reken ik €0,29 cent per Kilometer. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

 

 

Zo blij met de foto’s van Studio Keeelly! Er is meer interactie op mijn foto’s én ik ben geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan met een camera. Nogmaals dank!

@kirsterieur

Ons huis heeft er nog nooit zo mooi opgestaan! Superblij mee! Een gezellige ochtend met een gezellige fotograaf.

 

@bijemmathuis

Volg mij op Instagram

Studio Keeelly

Boskoop

06-11394701

info@studiokeeelly.nl