+31 611394701 info@studiokeeelly.nl

 

Ik ben Kelly, het gezicht achter Studio Keeelly. Een vrolijke, kleine (1,62m) 31 jarige meid die al vanaf kind’s af aan met fotografie bezig is. Als fotograaf ben ik geconcentreerd, pietje precies en altijd mega enthousiast! Als ik een perfect plaatje te pakken heb, dan zul je dat ook zéker horen. Aan het eind van een shoot zit mijn make-up vaak op half 7 door mijn dichtgeknepen oog voor de perfecte focus!

Ik ben een echte Latte slurper. Andere soorten koffie komen er bij mij niet in. Als ik thuis ben is koffie met een tijdschrift een echt ontspan moment. Verder als dat komen mijn ontspan momenten vaak niet, want ik kan totaal niet stilzitten. In mijn hoofd zitten duizenden Kelly’s die allemaal ideeën hebben om te doen. Als ondernemer ben ik altijd in de weer en ik word daar ontzettend gelukkig van! Maar het aller gelukkigste word ik van mensen blij maken met prachtige foto’s.

Wat als je ooit van je hobby je werkt kunt maken? Ik stond er nooit bij stil, maar dit is uiteindelijk wél waar ik heel hard naartoe werk. Het begon in 2015 als hobby. Ons interieur delen op Instagram. Wat ik niet zag aankomen was dat mijn account @keeelly91 binnen 2 jaar explodeerde naar duizenden leuke volgers. BIZAR! In 2016 behaalde ik mijn fotografie diploma en startte mijn eigen blog. Tijdens mijn tijd als content creator heb ik veel mooie opdrachten mogen doen voor geweldige interieurbedrijven. Na 6 jaar was het tijd voor een nieuw hoofdstuk en heb ik in Februari 2022 de knoop doorgehakt om hiermee te stoppen en mijn focus volledig op Studio Keeelly te richten.

Begin 2020 stelde ik mezelf namelijk de vraag wat mij het aller gelukkigst maakt. Fotograferen! En zo is Studio Keeelly in Juni 2020 geboren. 

De start van mijn droom. Particulieren en ondernemers helpen om hun eigen verhaal te vertalen naar prachtige unieke foto’s. Een droomportfolio!

ben ik moeder van mijn zoontje Toby en al 13 jaar gelukkig met mijn vriend. Gèk op Italië, pizza funghi én het belangrijkste tiramisu! Daar kun je mij echt voor wakker maken. Ik heb mega vliegangst, dus 14 à 15 uurtjes in de auto draai ik mijn hand niet voor om. Wel staat Zuid-Afrika op mijn bucketlist. Het fotograferen van the big five lijkt me echt fantastisch! Alleen voor nu houd ik het wel bij de dieren in de dierentuin. 

Ik ben 1x mijn camerabatterij vergeten toen we voor het eerst op vakantie gingen met ons zoontje. En je raad het al. De batterij die erin zat had nog 1 streepje. Ik vond het echt vreselijk!! Maar mijn vriend ging er niet voor terug. Hij vind mijn camera soms nogal een blok aan ons been. Hij moet namelijk óveral mee naartoe! Ah toeee.. nog één fotootje? Is zo leuk voor later.

– is 9 jaar kapster geweest
– drinkt geen alcohol
– heeft een fobie voor spinnen
– Is gek op stofzuigen
– Veranderd vaak van interieur, maar haat klussen

Genoeg gekletst over mij! Het lijkt me heel leuk om ook jouw mooie verhaal te horen tijdens een kennismakingsgesprek.

Studio Keeelly

Boskoop

06-11394701

info@studiokeeelly.nl