+31 611394701 info@studiokeeelly.nl

Branding Shoot

Geef je bedrijf een gezicht

Een krachtig portfolio laten zien is ontzettend belangrijk. Zo zien potentiële klanten meteen wat ze van jou kunnen verwachten. Maar wie is “jou”? Heb je ook gedacht aan het persoonlijke stukje waar mensen zo nieuwsgierig naar zijn? Want wie zit er achter het bedrijf en dit droomportfolio? Je gezicht laten zien is minstens zo belangrijk. Zo maak je jouw bedrijf uniek en persoonlijk. Ik kan je helpen aan het complete plaatje. Foto’s van jouw werk én jezelf in een ongedwongen sfeer, die passen bij jouw unieke stijl, maken je website en social media compleet.

Ongedwongen, totaal op je gemak en een gezellige vibe. Zo wil ik dat je onze shoot ervaart. Ik maak branding foto’s in jóuw comfortabele bubbel. Namelijk, interieur! En jij kiest de locatie wat perfect bij jou past. Zo sluiten alle foto’s waar jij stralend op staat naadloos aan bij jouw merk. Klanten komen naar jou toe om zich net zo comfortabel te voelen in hun eigen interieur als dat jij uitstraalt op de foto’s. Door jouw merk een gezicht te geven, geef je je potentiële klant een gevoel je al te kennen, zonder dat ze je gezien of gesproken hebben. Daardoor is het stukje vertrouwen al gegroeid en zullen ze sneller overstag gaan om hun interieur uit handen te geven aan jou als professional. 

JA! Ik wil mijn merk een gezicht geven.

Kies hieronder de shoot die bij jouw bedrijf past.

Een brandingshoot met Studio Keeelly heeft altijd een connectie met interieur. Of dat nu bij jouw thuis aan de tekentafel is, bedolven onder de kleurstaaltjes, of in één van jouw geweldige ontwerpen is. Zolang jij je er comfortabel voelt is het goed. 

Vooraf bespreken we duidelijk wat jouw wensen zijn. Of je een locatie op het oog hebt, of meerdere en wat je wilt uitstralen.

Verschillende kledingstijlen zijn mogelijk. Bij de Branding M shoot kun je 2 verschillende stijlen laten zien. Denk aan zomer en winter zodat je lang plezier hebt van jouw foto’s.

Optioneel
Via Internet of Pinterest maak je een klein moodboard met afbeeldingen van andere branding shoots waar jij een warm gevoel van krijgt. Deze stuur je uiterlijk een week voor onze afspraak per mail naar mij toe zodat ik de beelden in mij op kan nemen en ik een beeld heb van wat jij wilt uitstralen. 

Dit moet je weten...

De Branding S shoot is ideaal voor het updaten van bijvoorbeeld jouw profielfoto van zowel je social media als je website. Plus dat het fijn is om met een mooie frisse foto jezelf weer eens opnieuw voor te stellen aan jouw klanten. 

 

Ongemakkelijk in de camera kijken? Zéker niet! Ik maak foto’s in het moment. Dus ben jij lekker een kussen op de bank aan het neerleggen, of steek je gezellig de kaarsjes aan? Actiefoto’s zijn spontaan en vertellen het verhaal achter jouw unieke bedrijf! 

 

Wil je stralen in jouw mooiste ontwerp? Dan past de interieur & brand shoot helemaal bij jou! Met deze shoot gaan we samen op pad om jouw droomportfolio te creëren én maken we prachtige brandingfoto’s van jou ín je gerealiseerde ontwerpen. 2 vliegen in 1 klap dus!

 

Zit jouw perfecte shoot er niet tussen en wil je een shoot op maat? Ook dat kan! Laat mij weten wat jouw wensen zijn en ik maak een offerte op maat.


Binnen een straal van 10 km vanaf Boskoop reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarbuiten reken ik €0,29 cent per Kilometer.

Voor alle shoots gelden mijn algemene voorwaarden

Kom je er niet uit of wil je meer informatie over een bepaalde shoot?

Brand los!

Volg mij via Instagram

Studio Keeelly

Boskoop

06-11394701

info@studiokeeelly.nl